Menu Zavřeno

Zábavné odpoledne pro budoucí prvňáky

V úterý 12. března bylo v naší škole připraveno Zábavné odpoledne pro budoucí prvňáky. Toto odpoledne navázalo na Den otevřených dveří, který v naší škole probíhal od ranních hodin.

Pro rodiče byla připravena beseda s ředitelkou školy a učitelkou budoucí první třídy a následně i prohlídka školy, pro děti byly připraveny aktivity na šesti stanovištích, které tentokrát prověřily jejich paměť, hrubou a jemnou motoriku, poznávání barev, zrakové vnímání a první matematické představy. Děti prošly všechna stanoviště s učitelkami bez doprovodu rodičů, čímž dokázaly, že už zvládnou být i bez maminky a jsou samostatné. Protože byly všechny děti šikovné a splnily úkoly, dostaly drobné odměny a klíč k naší škole, který jim vyrobili žáci naší školy na 3D tiskárně.

K pohodě tohoto odpoledne přispělo i připravené občerstvení, za které děkujeme společnosti GLOBUS a o jehož podávání se postarali opět žáci naší školy. Doufáme, že se odpoledne líbilo jak dětem, tak i rodičům, a že se s nimi se všemi setkáme v září!

Mgr. Iveta Sypěnová